Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

PREPARE DELICIOUS DISHES ON ROTTISERY ON THE BBQ fire pit grill

INGREDIENTS

Leg of lamb 1.5 kg (Enough for approx. 4 people)

1 handful of fresh thyme

4 stalks of fresh rosemary

Juice from half a lemon

1 tsp. good chili paste

3 garlic cloves

1/4 dl oil

Salt

Pepper

RECIPE BY MARTIN HANDGAARD (INSTAGRAM: HANDGAARD_BBQ)

LEG OF LAMB ON ROTISSERIE

Start by firing up your fire pit grill and getting the rotisserie ready.

lam på rotisseri

Cut the bone out of the leg of lamb.

Chop the thyme, rosemary and press the garlic and place in a bowl.

Add the remaining ingredients to the bowl and stir.

lam på rotisseri

Apply it to the boneless leg of lamb and roll it up, tie it up.

Insert your skewer through and out onto the rotisserie in the bottom notch.

Lam på rotisseri

Take the temperature after 1 hour.

60 degrees after 1 hour is very appropriate and it can be removed.

lam på grill

Serve with roasted potatoes, broccolini, cherry tomatoes.

Enjoy!

Kylling på rotisseriet på bålgrill🔥

Hähnchen am Drehspieß auf dem BBQ Fire Pit-Grill 🔥

Holen Sie sich das köstlichste und saftigste Hähnchen am Drehspieß auf dem BBQ Fire Pit-Grill. 1) Zünden Sie das Feuer ca. 1 Stunde bevor Sie es brauchen an. 2) Bereiten Sie das Huhn vor, in...

Weiterlesen
picanha på grill

Picanha mit Beilagen

Um ein köstliches Picanha zuzubereiten, schneiden Sie das Fleisch zunächst in dicke Scheiben und marinieren Sie es etwa eine Stunde lang in einer Mischung aus Olivenöl, gehacktem Knoblauch, Salz un...

Weiterlesen